Vertigo WireLock Automaattisesti lukkiutuva sulkurengas, elämyspuistoihin 10kpl, Petzl

Tuotekoodi: 2NDC-163368
Petzl
Vertigo-WireLock-Automaattisesti-lukkiutuva-sulkurengas,-elamyspuistoihin-10kpl,-Petzl-2NDC-163368-1.jpg
282,00 €
Saatavilla verkkokaupasta (Tavarantoimittajan varasto)
Tuotteet lähetetään 1-5 arkipäivässä
Toimituskulut alkaen 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Automaattisesti lukkiutuva alumiinisulkurengas joka on suunniteltu elämyspuistojen radoilla liikkumiseen. WireLock lukitus tekee varmistuspisteiden ohittamisen ja radalta toiselle siirtymisen erittäin sujuvaksi. WireLock lukitus myös pidentää sulkure...

 
Hei! Jos tarvitset apua tilauksesi kanssa, kilauta: Leena 0400 288 750 
niin katsotaan yhdessä!

Automaattisesti lukkiutuva alumiinisulkurengas joka on suunniteltu elämyspuistojen radoilla liikkumiseen. WireLock lukitus tekee varmistuspisteiden ohittamisen ja radalta toiselle siirtymisen erittäin sujuvaksi. WireLock lukitus myös pidentää sulkurenkaan ikää toistuvassa käytössä merkittävästi verrattuna perinteisiin lukitusmekanismeihin. Materiaali 7075 alumiinia, jonka ansiosta kulutuskestoero aiempiin malleihin verrattuna on merkittävä. Pitkän käyttöiän ansiosta budjetointi on helpompaa. Soveltuu myös Via Ferratoille.

Käytetään yhdistettynä liitosköyteen (esim. Petzl Joko). Ergonominen muotoilu tekee klippaamisesta helppoa. Patentoitu KeyLock portti on sileä ja ehkäisee varusteiden tarrautumisen (jota tapahtuu normaalin koukkumaisen portin kanssa). Kyljessä Datamatrix –yksilöintikoodi upotettuna H-profiilin sisälle kulutukselta suojaan, jonka ansiosta varusteinventaarit ja tarkastustoiminta on kustannustehokasta, kun jäljittäminen on helppoa. Vertigo on myös vaihtosulkurengas Petzl Trac ja Trac Plus taljapyörille.

Suuri portin avauma 24 mm mahdollistaa kiinnittämisen suurimpaan osaan kaapeleista ja kaiteista. Minimimurtolujuudet: pituussuuntaan 25 kN, porttia vasten 10 kN, pituussuuntaan portti avoimena 8 kN. CE EN12275 tyyppi B ja K mukainen. Paino: 95 g. Testattu yksittäin. Max elinikä rajoittamaton. 3 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Lisätiedot
  • HUOM: Tuote toimitetaan aina käyttäen Postin palveluja
  • Lähetysaika: 2-4 arkipäivää
Tuotteen toimituskulut alk.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 0,00 €
Nouto Matkahuollosta 0,00 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 15,00 €
Kaukokiito 5,90 €
Nouto omasta Postista 5,90 €
Sekatoimitus, Posti + Matkahuolto 9,90 €
Sekatoimitus, Posti + Kaukokiito 11,90 €