Rubicon 46L+3L reppu coyote, MilSpec Antidote LR Lumbar, CamelBak Tactical

Tuotekoodi: 2NDC-153870
Rubicon-46L3L-reppu-coyote,-MilSpec-Antidote-LR-Lumbar,-CamelBak-Tactical-2NDC-153870-1.jpg
Rubicon-46L3L-reppu-coyote,-MilSpec-Antidote-LR-Lumbar,-CamelBak-Tactical-2NDC-153870-2.jpg
Rubicon-46L3L-reppu-coyote,-MilSpec-Antidote-LR-Lumbar,-CamelBak-Tactical-2NDC-153870-3.jpg
506,00 €
Saatavilla verkkokaupasta (Tavarantoimittajan varasto)
Tuotteet lähetetään 1-5 arkipäivässä
Toimituskulut alk. 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
UUTUUS 2016. TOIMITUKSET ALKANEET!

Rubicon = Joki, raja tai teko, jonka ylitettyä ei ole enää paluuta entiseen.
Taktiseen käyttöön suunniteltu tilavin CamelBak juomareppu 47 L kuljetuskapasiteetilla ja täysin uudella lantiosäiliöllä. Soveltuu 1-2 päivää kestäviin tehtäviin ja on myös todellinen premium-tason reppu metsästäjälle. Kantojärjestelmä Air Mesh selkäpaneelilla ja irrotettavalla pehmustetulla lantiovyöllä on erittäin mukava. Kyljessä tukeva kantokahva tekee siirtelystä tehokkaampaa.

Kokoonsa nähden kevyt kokonaisuus toimii tehokkaasti mahdollistaen pitkäaikaisen yhtäjaksoisen toimimisen kaikkein vaativimmissakin olosuhteissa. Sivuilla pehmustetut ulkoiset taskut, joihin mahtuu esim. CamelBak juomapullo ja lisälippaat helposti saataville. Sisältää uuden, matalaprofiilisen Mil Spec Antidote Lumbar lantiojuomasäiliön ja eristetyn juomaletkun sulkuventtiilillä, QuickLink liittimillä ja suukappaleen suojuksella. Letku voidaan irrottaa pikaliittimellä suukappaleesta ja liittää suoraan kaasunaamariin.

Reppu avautuu kahdessa osassa kokonaan mahdollistaen helpon pääsyn varusteisiin ja lisäksi ulkoinen erillinen organisaattoritasku. Päätaskussa pikasoljelliset sidontahihnat pitävät varusteet järjestyksessä ja seinässä on suurikokoinen integroitu komposiitti MOLLE kiinnityspaneeli varusteille, kuten lisälippaille, valaisimelle, ensiapupakkaukselle tai radioille, ja paneelin yläpuolella on kaksi läpivientiä antenneille. (MOLLE = Modular Lightweight Load-carrying Equipment. Komposiittirakenne on 3-kerroksinen, huomattavasti perinteistä hihnarakennetta kestävämpi ja täysin litteä). Alaosassa on erillinen vetoketju, jotta kaikkiin varusteisiin pääsee käsiksi myös pohjan kautta. Alavetoketjun yläpuolella erikseen suljettava välipohja, jolla esim. märät varusteet voidaan erottaa muista varusteista ja niihin pääsee silti helposti käsiksi. Olkaviilekkeissä rintaremmi portaattomalla korkeussäädöllä. Ulkopuolella ja olkaviilekkeissä repun väriin mukautetut laserleikatut komposiitti MOLLE -kiinnityspisteet. Pohjassa erilliset MOLLE hihnat muille varusteille. Ulkopuolelle integroituun Velcro nauhaan voidaan lisätä tai poistaa helposti nimilappu tai osastotunnukset.
Säiliölle on lantiolla oma vetoketjulla suljettu osasto, jonne täysikin säiliö on helppoa syöttää ja täyttäminen onnistuu nopeasti ilman tarvetta ottaa säiliötä ulos osastostaan. Osasto on eristetty 5 mm suljetulla vaahtoeristeellä, joka pitää juoman viileänä pitkään. Antidote säiliön suuri täyttöaukko mahdollistaa helpon täyttämisen, jään lisäämisen ja turvallisen puhtaanapidon. Useampi juomaletkun läpivienti mahdollistaa letkun viemisen olan yli tai tuomisen repusta ulos lantion kohdalta. Lumbar lantiosäiliön ansiosta painopisten on alempana ja kantaminen on tavalliseen säiliöön verrattuna vakaampaa. Vesi myös hölskyy vähemmän ja pitää vähemmän ääntä.

Materiaali 500 denierin Rip-Stop Cordura, joka kestää repeytymistä 50% paremmin, kuin tavallinen 500D Cordura. Mil Spec Antidote Lumbar nestesäiliön tilavuus: 3 L. Repun tilavuus 47 L + säiliön tilavuus 3 L, yhteensä 50 L. Mitat 56 cm x 37 cm x 33 cm. Paino tyhjällä säiliöllä 2,65 kg. Täyttää US Military NIR vaatimukset infrapunanäkyvyydestä (Near Infrared Reflectance).
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Lisätiedot
  • Takuu: 8 vuotta 3kk
  • HUOM: Tuote toimitetaan aina käyttäen Postin palveluja
  • Lähetysaika: 2-4 arkipäivää
Tuotteen toimituskulut alk.
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 15,00 €
Kaukokiito 5,90 €
Nouto omasta Postista 5,90 €
Sekatoimitus, Posti + Matkahuolto 9,90 €
Sekatoimitus, Posti + Kaukokiito 11,90 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 200,00 €:n ostoksista.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 0,00 €
Nouto Matkahuollosta 0,00 €