Remington Light Magnum 12/70 42g

_8034134044243_1.jpg
alk. 9,00 €
 Valitse haulikoko
 Lisää ostoskoriin
Suositut Remington-haulikonpatruunat ovat laadukkaita ja paljon käytettyjä metsästäjien keskuudessa. Malliston eurooppalaisten, Italiassa valmistettujen, Heavy Magnum-, Light Magnum- ja Shur Shot -patruunoiden valikoima täydentyy uudella Shur Shot Fi...

 
Hei! Jos tarvitset apua tilauksesi kanssa, kilauta: Leena 0400 288 750 
niin katsotaan yhdessä!

Suositut Remington-haulikonpatruunat ovat laadukkaita ja paljon käytettyjä metsästäjien keskuudessa. Malliston eurooppalaisten, Italiassa valmistettujen, Heavy Magnum-, Light Magnum- ja Shur Shot -patruunoiden valikoima täydentyy uudella Shur Shot Fiber huopavälitulppaisella patruunalla. Perinteiset amerikkalaiset extra-kovan lyijyhaulin sisältävät Nitro-patruunat soveltuvat erinomaisesti niin isommalle riistalle kuin myös pidemmillekin matkoille.

  • More
  • Share
  • Tweet

Kaikki myymämme haulikon patruunat ovat luvanvaraisia.
Ostaessasi patruunoita tulee sinun lähettää meille kopio ampuma-aseen hallussapitoluvasta, sekä kopio henkilöllisyystodistuksestasi. Kopion tai kuvan henkilöllisyystodistuksesta voit lähettää meille postitse, Matkahuollon asiakaspalautuksena tai sähköpostitse osoitteeseen kimmo@savenmaa.fi. Muista allekirjoittaa lupapaperit. Lähetä kaikki neljä kappaletta osoitteella:

Verkkokauppa Savenmaa / Kimmo
Teollisuustie 3, 85500 Nivala

Voit lähettää allekirjoitetut luvat kirjeellä tai vaihtoehtoisesti kirjekuoressa veloituksetta Matkahuollon asiakaspalautusnumerolla: 9510558.

Toimitamme patruunat1-2 vuorokauden sisällä siitä, kun olemme saaneet hankkimisluvan.
Lisätietoja: Kimmo p. 040-172 2916.

 

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut alk.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 5,90 €
Nouto Matkahuollosta 5,90 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 15,00 €
Kaukokiito 5,90 €
Nouto omasta Postista 5,90 €
Nouto Savenmaan myymälästä 0,00 €