Motherlode 37L+3L reppu black, Mil Spec Pack Antidote Long, CamelBak Tactical

Tuotekoodi: 2NDC-153867
Motherlode-37L3L-reppu-black,-Mil-Spec-Pack-Antidote-Long,-CamelBak-Tactical-2NDC-153867-1.jpg
Motherlode-37L3L-reppu-black,-Mil-Spec-Pack-Antidote-Long,-CamelBak-Tactical-2NDC-153867-2.jpg
336,00 €
Saatavilla verkkokaupasta (Tavarantoimittajan varasto)
Tuotteet lähetetään 1-5 arkipäivässä
Toimituskulut alk. 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Vuodelle 2016 uusittu malli.
Taktiseen käyttöön suunniteltu tilava CamelBak Mil Spec juomareppu. Soveltuu 1-2 päivää kestäviin tehtäviin. Kantojärjestelmä ilmastoidulla Air Director selkäpaneelilla ja kevennetyllä lantiovyöllä on erittäin mukava. Lantiovyö voidaan syöttää kokonaan repun rakenteen sisään, kun sitä ei haluta käyttää. Kokoonsa nähden kevyt kokonaisuus toimii tehokkaasti mahdollistaen pitkäaikaisen yhtäjaksoisen toimimisen kaikkein vaativimmissakin olosuhteissa. Repusta pääsee nopeasti irti pikasoljellisten olkaviilekkeiden ja lantiovyön ansiosta. Kompressiohihnat pitävät repun tiiviinä pakettina selässä. Sisältää matalaprofiilisen Mil Spec Antidote Long juomasäiliön ja eristetyn juomaletkun sulkuventtiilillä, QuickLink liittimillä ja suukappaleen suojuksella. Letku voidaan irrottaa pikaliittimellä suukappaleesta ja liittää suoraan kaasunaamariin.

Reppu avautuu puoliväliin. Fleecevuorattu ulkoinen tasku aurinkolaseille, silmikolle tai pimeänäkölaitteelle. Useampi juomaletkun läpivienti mahdollistaa letkun viemisen olan yli tai kainalon alta. Ulkopuolelle integroituun Velcro nauhaan voidaan lisätä tai poistaa helposti nimilappu tai osastotunnukset. Repun väriin mukautetut laserleikatut komposiitti MOLLE -kiinnityspisteet (Modular Lightweight Load-carrying Equipment) myös repun pohjassa. Komposiittirakenne on 3-kerroksinen, huomattavasti perinteistä hihnarakennetta kestävämpi ja täysin litteä. Antidote säiliön suuri täyttöaukko mahdollistaa helpon täyttämisen, jään lisäämisen ja turvallisen puhtaanapidon. Säiliölle on oma vetoketjulla suljettu osasto, jonne täysikin säiliö on helppoa syöttää. Osasto on eristetty 5mm suljetulla vaahtoeristeellä, joka pitää juoman viileänä pitkään.

Materiaali 500 denierin Rip-Stop Cordura, joka kestää repeytymistä 50% paremmin kuin tavallinen 500D Cordura. Mil Spec Antidote Long nestesäiliön tilavuus: 3L. Repun tilavuus 37L + säiliön tilavuus 3L, yhteensä 40L. Mitat 51 cm x 36 cm x 35 cm. Paino tyhjällä säiliöllä: 1,78 kg. MultiCam maastoväri ja Coyote hiekkaväri täyttävät US Military NIR vaatimukset infrapunanäkyvyydestä (Near Infrared Reflectance).
Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 10 vuotta.
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Lisätiedot
  • Takuu: 8 vuotta 3kk
  • HUOM: Tuote toimitetaan aina käyttäen Postin palveluja
  • Lähetysaika: 2-4 arkipäivää
Tuotteen toimituskulut alk.
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 15,00 €
Kaukokiito 5,90 €
Nouto omasta Postista 5,90 €
Sekatoimitus, Posti + Matkahuolto 9,90 €
Sekatoimitus, Posti + Kaukokiito 11,90 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 200,00 €:n ostoksista.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 0,00 €
Nouto Matkahuollosta 0,00 €