Coeur Bolt HCR 12mm Haponkestävä ankkurinlehti+pultti 20kpl, Petzl

Tuotekoodi: 2NDC-163356
Petzl
Coeur-Bolt-HCR-12mm-Haponkestava-ankkurinlehtipultti-20kpl,-Petzl-2NDC-163356-1.jpg
861,00 €
Saatavilla verkkokaupasta (Tavarantoimittajan varasto)
Tuotteet lähetetään 1-5 arkipäivässä
Toimituskulut alkaen 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Henkilösuojaimen kiinnittämiseen tarkoitettu haponkestävästä teräksestä valmistettu ankkuripiste kiveen tai betoniin. Täydellinen kokonaisuus: Mekaanisesti laajeneva HCR (High Corrosion Resistance) 12 mm pultti tiivisterenkaineen, prikkoineen sekä mu...

 
Hei! Jos tarvitset apua tilauksesi kanssa, kilauta: Leena 0400 288 750 
niin katsotaan yhdessä!

Henkilösuojaimen kiinnittämiseen tarkoitettu haponkestävästä teräksestä valmistettu ankkuripiste kiveen tai betoniin. Täydellinen kokonaisuus: Mekaanisesti laajeneva HCR (High Corrosion Resistance) 12 mm pultti tiivisterenkaineen, prikkoineen sekä muttereineen ja HCR ankkurinlehti 12 mm pultille. Soveltuu yhden käyttäjän ankkuroitumiseen ja putoamiselta suojaamiseen, sekä väliaikaisiin että pysyviin asennuksiin. HCR malli on suunniteltu kaikkein haastavimpiin olosuhteisiin, joissa normaalia pidempi korroosionkesto on tärkeää: kemianteollisuuteen, säiliöihin, offshorekäyttöön, satamiin, laivoille, majakoihin ja muihin merenkulun turvalaitteisiin, uimahalleihin ja muualle missä käytetään voimakkaita puhdistus/desinfiointiaineita, olosuhteiltaan vaativiin kiipeilykohteisiin jne.

Suuri kiinnitysaukko helpottaa sulkurenkaiden kiinnittämistä ja mahdollistaa myös kahden paksurunkoisen sulkurenkaan kiinnittämisen samaan ankkuriin. Ankkurinlehti on erittäin paksu ja kiinnityssaukon reunat on pyöristetty, joka suojaa sulkurenkaita kulumiselta riippumatta niiden materiaalista. Ankkurilehden pyörimisen estävä mekanismi nopeuttaa asentamista ja parantaa käytettävyyttä: Petzl-ankkurinlehdissä on kolme kitkanastaa takapuolella, joka on kosketuksissa rakenteeseen (betoni, kallio...). Tämä auttaa pitämään ankkurinlehteä paikoillaan kun ankkuria asennetaan, tai kun se on kuormitettu raskaasti toiselta reunalta.
Soveltuu yli 25 MPa puristuslujuuden omaaville betonilaaduille ja yli 45 MPa kivilaaduille. Leikkausmurtolujuus 50 MPa puristuslujuuden omaavissa betonilaaduissa 25 kN. Ulosvetolujuus 50 MPa puristuslujuuden omaavissa betonilaaduissa 25 kN.

Pulttia varten porataan 8,5 cm syvä halkaisijaltaan 12 mm reikä. Ankkurin lehti voidaan haluttaessa irrottaa, jolloin pintaan jää näkyviin vain lyhyt pätkä kierretappia. Ankkurin lehti voidaan kiinnittää kierteeseen uudelleen, tai hyödyntää muissa ankkuripisteasennuksissa esim. kiinnittämällä soveltuvalla pultilla teräspalkkiin. Täyttää CE EN795 tyyppi A1 ja EN959 standardien vaatimukset. Materiaali: Erittäin korroosionkestävä HCR 904 teräs. Kokonaisuuden kaikki osat on valmistettu samasta metallista korroosionkeston maksimoimiseksi. Pituus: 8,5 cm. Paino: 145 g. Max elinikä rajoittamaton.

Toimitetaan 20 kpl askeissa.

Saatavilla seuraavat varaosat:
Coeur HCR 12 mm ankkurinlehti (P36AH 12)
Bolt HCR 12 mm pultti (P36GH 12)

Määräykset vaativat, että rakennus, jonka korkeus ylittää 9 metriä, tulee varustaa turvaköysien kiinnitysrakentein (Ympäristöministeriön asetus kohdat 5.3.5 ja 5.3.2.).
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Lisätiedot
  • HUOM: Tuote toimitetaan aina käyttäen Postin palveluja
  • Lähetysaika: 2-4 arkipäivää
Tuotteen toimituskulut alk.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 0,00 €
Nouto Matkahuollosta 0,00 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 15,00 €
Kaukokiito 5,90 €
Nouto omasta Postista 5,90 €
Sekatoimitus, Posti + Matkahuolto 9,90 €
Sekatoimitus, Posti + Kaukokiito 11,90 €