ChestAir Rintavaljas, yläosa istumavaljaille, Petzl

Tuotekoodi: 2NDC-163676
Petzl
ChestAir-Rintavaljas,-ylaosa-istumavaljaille,-Petzl-2NDC-163676-1.jpg
171,00 €
Saatavilla verkkokaupasta (Tavarantoimittajan varasto)
Tuotteet lähetetään 1-5 arkipäivässä
Toimituskulut alkaen 5,90 €
 Lisää ostoskoriin
Musta rintavaljas Petzl Falcon, Falcon Mountain, Aspic, Avao Sit ja Sequoia SRT istumavaljaille. Rintavaljas yhdistetään istumavaljaisiin nopeasti vain kiinnittämällä toimitukseen sisältyvä automaattilukitteinen sileäporttinen lukkosulkurengas (OK Tr...

 
Hei! Jos tarvitset apua tilauksesi kanssa, kilauta: Leena 0400 288 750 
niin katsotaan yhdessä!

Musta rintavaljas Petzl Falcon, Falcon Mountain, Aspic, Avao Sit ja Sequoia SRT istumavaljaille. Rintavaljas yhdistetään istumavaljaisiin nopeasti vain kiinnittämällä toimitukseen sisältyvä automaattilukitteinen sileäporttinen lukkosulkurengas (OK TriactLock musta) valjaiden tekstiiliseen etulenkkiin. Yhdistettäessä Chest'Air rintavaljas edellä mainittuihin valjaisiin yhdistelmä muuttuu kokovaljaaksi täyttäen standardin CE EN 12277 typpi D soveltuen työasemointiin. Yhdistelmä on myös EN361 standardin mukainen, jolloin em. valjaita voidaan käyttää myös olosuhteissa joissa halutaan pysäyttää putoaminen, tai esim. helikopterievakuoinneissa. Säätyy helposti erimallisille vartalotyypeille ja eri paksuiseen pukeutumiseen olkahihnastossa ja rintahihnassa olevien automaattilukitteisten DoubleBack solkien avulla.

Rinnassa tekstiilinen kiinnityspiste putoamisen pysäyttämiseen. Pehmeän rakenteen ansiosta lenkki ei häiritse käyttäjää silloin kun sitä ei tarvita ja on käytössä äänetön. String suojus pitää lukkosulkurenkaan oikeassa asennossa ja helposti käytettävänä. Selkäkiinnityspiste puuttuu, jotta varusterepun, ilmapullojen tms. varusteiden kuljettaminen selässä olisi mahdollista. Tiedoksi pelastuslaitoksille ja tehdaspalokunnille: Chest'Air on suosituin paloasuissa käytettävä rintavaljas ja yleensä se on paloasuintegraatioisssa yhdistettynä Petzl Falcon istumavaljaisiin.
Materiaalit: kuituosat nylon ja polyesteri, säätösoljet ja lukkosulkurengas alumiinia. Paino: vain 495 g. Maksimi rinnanympärys 145 cm. Max. elinikä 10 vuotta. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta.

Soveltuu myös seuraaville Petzl valjaille, joiden tuotanto on jo lopetettu: Navaho Miniboss, Navaho Variobelt, Navaho Vario, Navaho Vario Fast, Navaho Sit, Navaho Sit Fast.

Chest'Air rintavaljas on korvannut tuotannosta poistuneen Petzl Chester (tuotenro C64) rintavaljaan.
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Lisätiedot
  • HUOM: Tuote toimitetaan aina käyttäen Postin palveluja
  • Lähetysaika: 2-4 arkipäivää
Tuotteen toimituskulut alk.
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 15,00 €
Kaukokiito 5,90 €
Nouto omasta Postista 5,90 €
Sekatoimitus, Posti + Matkahuolto 9,90 €
Sekatoimitus, Posti + Kaukokiito 11,90 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 200,00 €:n ostoksista.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 5,90 €
Nouto Matkahuollosta 5,90 €