BFM 46L+3L reppu black, Mil Spec Pack Antidote Long, CamelBak Tactical

Tuotekoodi: 2NDC-153862
-2NDC-153862-1.jpg
-2NDC-153862-2.jpg
401,00 €
Saatavilla verkkokaupasta (Tavarantoimittajan varasto)
Tuotteet lähetetään 1-5 arkipäivässä
Toimituskulut alk. 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Nimi kertoo kaiken: Big _______ Motherlode. Taktiseen käyttöön suunniteltu CamelBak juomareppu, joka on tilavampi kuin Motherlode yli 46L kuljetuskapasiteetilla. Soveltuu 1-2 päivää kestäviin tehtäviin. Kantojärjestelmä ilmastoidulla Air Director selkäpaneelilla ja irrotettavalla lantiovyöllä on erittäin mukava ja kokoonsa nähden kevyt kokonaisuus toimii tehokkaasti mahdollistaen pitkäaikaisen yhtäjaksoisen toimimisen kaikkein vaativimmissakin olosuhteissa. Sivuilla ulkoiset taskut, joihin mahtuu esim. CamelBak juomapullo ja lisälippaat helposti saataville. Sisältää matalaprofiilisen Mil Spec Antidote Long juomasäiliön ja eristetyn juomaletkun sulkuventtiilillä, QuickLink liittimillä ja suukappaleen suojuksella. Letku voidaan irrottaa pikaliittimellä suukappaleesta ja liittää suoraan kaasunaamariin.

Reppu avautuu kokonaan mahdollistaen helpon pääsyn varusteisiin ja MedBak Insert lääkintälaukkuun (ostettava erikseen). Sisäpuolella on varusteiden sidontahihnat. Päätaskuun on 4 vetoketjua, jotta kaikkiin varusteisiin pääsee käsiksi myös avaamatta reppua kokonaan. Kiinnityspaikat radioille pitävät viestintälaitteet tallessa ja repussa on kaksi läpivientiä antenneille. Fleecevuorattu ulkoinen tasku aurinkolaseille, silmikolle tai pimeänäkölaitteelle. Useampi juomaletkun läpivienti mahdollistaa letkun viemisen olan yli tai kainalon alta. Ulkopuolelle integroituun Velcro nauhaan voidaan lisätä tai poistaa helposti nimilappu tai osastotunnukset. Repun väriin mukautetut laserleikatut komposiitti MOLLE -kiinnityspisteet (Modular Lightweight Load-carrying Equipment). Komposiittirakenne on 3-kerroksinen, huomattavasti perinteistä hihnarakennetta kestävämpi ja täysin litteä. Säiliölle on oma vetoketjulla suljettu osasto, jonne täysikin säiliö on helppoa syöttää. Osasto on eristetty 5mm suljetulla vaahtoeristeellä, joka pitää juoman viileänä pitkään. Antidote säiliön suuri täyttöaukko mahdollistaa helpon täyttämisen, jään lisäämisen ja turvallisen puhtaanapidon.

Materiaali 500 denierin Rip-Stop Cordura, joka kestää repeytymistä 50% paremmin, kuin tavallinen 500D Cordura. Mil Spec Antidote Long nestesäiliön tilavuus: 3L. Repun tilavuus 46L + säiliön tilavuus 3L, yhteensä 49L. Mitat 53 cm x 51 cm x 36 cm. Paino tyhjällä säiliölä 2,3 kg. MultiCam maastoväri ja Coyote hiekkaväri täyttävät US Military NIR vaatimukset infrapunanäkyvyydestä (Near Infrared Reflectance).
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Lisätiedot
  • Takuu: 8 vuotta 3kk
  • HUOM: Tuote toimitetaan aina käyttäen Postin palveluja
  • Lähetysaika: 2-4 arkipäivää
Tuotteen toimituskulut alk.
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 15,00 €
Kaukokiito 5,90 €
Nouto omasta Postista 5,90 €
Sekatoimitus, Posti + Matkahuolto 9,90 €
Sekatoimitus, Posti + Kaukokiito 11,90 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 200,00 €:n ostoksista.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 0,00 €
Nouto Matkahuollosta 0,00 €