Beal Pro Water UC 11mm Köysi työkäyttöön, kelluva, EN1891 tyyppi A, Oranssi 100m

Tuotekoodi: 2NDC-164137
Beal-Pro-Water-UC-11mm-Koysi-tyokayttoon,-kelluva,-EN1891-tyyppi-A,-Oranssi-100m-2NDC-164137-1.jpg
537,00 €
Saatavilla verkkokaupasta (Tavarantoimittajan varasto)
Tuotteet lähetetään 1-5 arkipäivässä
Toimituskulut alkaen 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Markkinoiden ensimmäinen kelluva EN1891 tyyppi A standardin vaatimukset täyttävä vähäjoustoinen työköysi. Suunniteltu erityisesti veden yläpuolella tapahtuvaan korkeanpaikantyöskentelyyn: tuulipuistoihin, satamiin, öljynporauslautoille, pintapelastaj...

 
Hei! Jos tarvitset apua tilauksesi kanssa, kilauta: Leena 0400 288 750 
niin katsotaan yhdessä!

Markkinoiden ensimmäinen kelluva EN1891 tyyppi A standardin vaatimukset täyttävä vähäjoustoinen työköysi. Suunniteltu erityisesti veden yläpuolella tapahtuvaan korkeanpaikantyöskentelyyn: tuulipuistoihin, satamiin, öljynporauslautoille, pintapelastajille, merenkulun turvalaitteiden huoltajille jne. Lisää käyttäjän turvallisuutta kun köysi ei pääse uppoamaan ja sotkeutumaan veden alla.

Nylonköysi, jossa on uusi Unicore kytkös ja ytimenä 6mm neopreeni. Patentoitu. Ei kutistu vedessä lainkaan, koska valmistuksessa on käytetty erityisiä esikutistettuja kuituja, jonka ansiosta köysi pysyy notkeana ja solmujen teko on helppoa. Unicore kytkös liittää köyden manttelin ja ytimen toisiinsa jolla saavutetaan oleelliset edut: Mantteli ei luista, ja vaikka mantteli kuluisi kokonaan puhki niin vauriokohta voidaan silti ohittaa nousu- tai laskeutumislaitteella. Unicore kytköksen ansiosta köysi voidaan myös katkaista vaikeissa työoloissa pelkällä veitsellä, ilman tulta tai lämpöleikkuria. Säilyy myös pitkäaikaisessa käytössä erittäin notkeana. Pro Water muuttuu litteäksi kulmien ylityksissä sekä erilaisissa köysitarraimissa, mutta palaa takaisin normaaliin muotoonsa. Mikäli köysityöskentelijä joutuu veteen, kelluva köysi ei mene pelastajien potkuriin ja kirkkaan oranssin värin ansiosta köysi on erinomaisesti havaittavissa myös vaikeissa olosuhteissa, pimeässä ja etäältä.

Halkaisija 11 mm. CE EN1891 tyyppi A. Materiaalit: Mantteli: nailon (Polyamidi), ydin: neopreeni. Staattinen kestävyys 2500daN (Kg). Staattinen kestävyys 8-solmulla 1600daN (Kg). Nykäysvoima putoamiskerroin 0,3 putoamisella 5,0kN. Manttelin osuus 33%. Paino/metri: 80 g. Väri: kirkas oranssi.
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Lisätiedot
  • Takuu: 3 vuotta
  • HUOM: Tuote toimitetaan aina käyttäen Postin palveluja
  • Lähetysaika: 2-4 arkipäivää
Tuotteen toimituskulut alk.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 0,00 €
Nouto Matkahuollosta 0,00 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 15,00 €
Kaukokiito 5,90 €
Nouto omasta Postista 5,90 €
Sekatoimitus, Posti + Matkahuolto 9,90 €
Sekatoimitus, Posti + Kaukokiito 11,90 €