Beal Combi Pro 40 Varustereppu Quick Release -selkäpaneeli, Keltainen/Musta

Beal-Combi-Pro-80-Varustereppu-Quick-Release--selkapaneeli,-Keltainen-Musta-2NDC-164108-1.jpg
Beal-Combi-Pro-40-Varustereppu-Quick-Release--selkapaneeli,-Keltainen-Musta-2NDC-164107-1.jpg
alk. 128,00 €
 Valitse koko
 Lisää ostoskoriin
Keskikokoinen varustereppu ammattilaisille, jotka haluavat nopean ja helpon pääsyn varusteisiin. Erityisen soveltuva pelastusalalle ja teollisuuteen. Mahdollistaa esim. korkeanpaikan pelastuspakkauksen tai putoamissuojainsetin pitämisen organisoituna...

 
Hei! Jos tarvitset apua tilauksesi kanssa, kilauta: Leena 0400 288 750 
niin katsotaan yhdessä!

Keskikokoinen varustereppu ammattilaisille, jotka haluavat nopean ja helpon pääsyn varusteisiin. Erityisen soveltuva pelastusalalle ja teollisuuteen. Mahdollistaa esim. korkeanpaikan pelastuspakkauksen tai putoamissuojainsetin pitämisen organisoituna ja nopeasti käyttöön otettavana. Kokonaistilavuus 37,5 litraa.

Uusi Beal Quick Release System, joka koostuu kahteen osaan jaetusta selkäpaneelista jotka voidaan kiiretilanteessa repäistä auki hetkessä, kun avun tarve on pikainen. Kun paneelit on auki, saadaan koko repun sisältö kerralla esiin selkeästi. Sisällä useita varustelenkkejä ja lokeroita, jotka tehostavat organisointia. Merkityt paikat mm. sulkurenkaille ja nauhalenkeille. Ulkopuolella kirkas ikkuna, johon voidaan laittaa esim. yrityslogo, käyttäjän nimikyltti tai inventaarilista repun sisällöstä.

Ergonomiset, pehmustetut olkaviilekkeet ja painoa jakava lantiovyö, jotka voidaan taittaa sivuun kun selkäpaneeli avataan. Edessä olkaviilekkeet yhdistävä rintaremmi, jossa äänekäs huomio/hätäpilli. Repun yläosassa taljauslenkki ja alaosassa kantokahva. Sisäpinnat kirkkaan värisiä, jolloin varusteet löytää helposti myös heikommissa valaistusolosuhteissa. Kyljessä heijastavat huomioväriset alueet. Materiaali erittäin kulutuskestävä ja vesitiivis PVC 1100 g/m². Paino: 1960 g. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta.
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Lisätiedot
  • HUOM: Tuote toimitetaan aina käyttäen Postin palveluja
  • Lähetysaika: 2-4 arkipäivää
Tuotteen toimituskulut alk.
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 15,00 €
Kaukokiito 5,90 €
Nouto omasta Postista 5,90 €
Sekatoimitus, Posti + Matkahuolto 9,90 €
Sekatoimitus, Posti + Kaukokiito 11,90 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 200,00 €:n ostoksista.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 5,90 €
Nouto Matkahuollosta 5,90 €