AmD PinLock Sulkurengas, pinnillä tai nastalla avattava, Petzl

Tuotekoodi: 2NDC-163371
Petzl
AmD-PinLock-Sulkurengas,-pinnilla-tai-nastalla-avattava,-Petzl-2NDC-163371-1.jpg
405,00 €
Saatavilla verkkokaupasta (Tavarantoimittajan varasto)
Tuotteet lähetetään 1-5 arkipäivässä
Toimituskulut alkaen 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
10 kpl bulk-pakkaus D-mallisia erikoistyökalulla pika-avattavia asymmetrisiä automaattilukitteisia alumiinisulkurenkaita. 25 mm portin avauma. Soveltuu esim. ryhmäkäyttöön liitosköyden päähän elämänlankaan liittymiseen sekä muihin sovelluksiin, missä...

 
Hei! Jos tarvitset apua tilauksesi kanssa, kilauta: Leena 0400 288 750 
niin katsotaan yhdessä!

10 kpl bulk-pakkaus D-mallisia erikoistyökalulla pika-avattavia asymmetrisiä automaattilukitteisia alumiinisulkurenkaita. 25 mm portin avauma. Soveltuu esim. ryhmäkäyttöön liitosköyden päähän elämänlankaan liittymiseen sekä muihin sovelluksiin, missä halutaan varmistaa tarkoitukseton portin avaaminen tai korvata kiintoavaimella avattava sulkurengas nopeammalla ratkaisulla. Soveltuu mm. korkeanpaikantyöskentelyyn ja elämyspuistoihin, sekä muualle missä kokemattomat tai kouluttamattomat vierailijat tai lapset käyttävät varusteita. Virhekäytön eliminoivan Pin-Lock automaattilukituksen ansiosta portti ei voi unohtua lukitsematta, ja sen avaamiseen tarvitaan joko:
- Pinnityökalu: 1 kpl sisältyy toimitukseen. Tarkoitettu satunnaiseen käyttöön. Kuljetetaan mukana valjaiden varustelenkissä sulkurenkaalla kiinnitettynä
tai
- Avausnasta: 1 kpl sisältyy toimitukseen. Tarkoitettu toistuvaan käyttöön. Integroidaan ohjaajan käsineeseen poraamalla pieni reikä sormen kärjen kohdalle. Nastan ansiosta ohjaajan työskentely ryhmien ohjaamisessa on erittäin nopeaa ja tehokasta.
Pin-Lock lukitus on hyvä ja turvallisin valinta silloin kun halutaan varmistaa että käyttäjä ei itse voi avata sulkurengasta.

Lisävarusteena saatava Petzl Captiv asemointitanko pitää sulkurenkaan kiinnitettynä laitteeseen tai valjaaseen, oikeassa asennossa ja kuormitettuna pituussuuntaan. Am'D Pin-Lock varustettuna Captiv asemointitangolla on suositeltavin tapa sulkea Petzl Simba tai Quistiti lasten valjaat ja liittää samalla niihin Petzl Joko liitosköysi.

Rungon H-profiili mahdollistaa suuren murtolujuuden ja keveyden, suojaa profiilin sisällä olevat tunnistemerkinnät kulumiselta ja muodostaa vähiten köyttä kuluttavan kontaktipinnan köyteen. KeyLock portti on sileä ja ehkäisee varusteiden tarrautumisen (jota tapahtuu normaalin koukkumaisen portin kanssa). Uudenlainen Fluid Interior viimeistely: Pyöristetty portin pää ja lukitusvaipan reuna ehkäisevät kuitujen takertumista niiden kulmiin, vähentävät kuitujen kulumista ja helpottavat sulkurenkaan kääntämistä oikeaan asentoon.

Murtolujuudet: Pituussuuntaan 27 kN, porttia vasten 8 kN, pituussuuntaan portti avoimena 8 kN. Täyttää Euroopan CE EN362 standardin vaatimukset ja on lisäksi sertifioitu Euraasian EAC vaatimuksien mukaisesti. Paino: 80 g. Testattu yksittäin. Materiaali ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta. Maksimi elinikä rajoittamaton. Tuotteen nimi tulee sanoista "American D".

Lisävarusteet:
Petzl Captiv asemointitanko (M93000)
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Lisätiedot
  • Paino: 1.00 kg
  • HUOM: Tuote toimitetaan aina käyttäen Postin palveluja
  • Lähetysaika: 2-4 arkipäivää
Tuotteen toimituskulut alk.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 0,00 €
Nouto Matkahuollosta 0,00 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 15,00 €
Kaukokiito 5,90 €
Nouto omasta Postista 5,90 €
Sekatoimitus, Posti + Matkahuolto 9,90 €
Sekatoimitus, Posti + Kaukokiito 11,90 €