Aclima Work X-Warm Balaklava, Lämmin suojaava työkypärähuppu One-Size

Tuotekoodi: 2NDC-154431
Aclima-Work-X-Warm-Balaklava,-Lammin-suojaava-tyokyparahuppu-One-Size-2NDC-154431-1.jpg
Aclima-Work-X-Warm-Balaklava,-Lammin-suojaava-tyokyparahuppu-One-Size-2NDC-154431-2.jpg
Aclima-Work-X-Warm-Balaklava,-Lammin-suojaava-tyokyparahuppu-One-Size-2NDC-154431-3.jpg
43,95 €
Saatavilla verkkokaupasta (Tavarantoimittajan varasto)
Tuotteet lähetetään 1-5 arkipäivässä
Toimituskulut alk. 5,90 €
 Lisää ostoskoriin
Lämmittävä ja paloturvallinen kypärähuppu kylmiin olosuhteisiin. Aclima X-Warm on pehmeä, äärimmäisen lämmin ja paloturvallinen merinovilla-alusasusarja työkäyttöön. Suunniteltu niille, jotka haluavat nauttia työnteosta ulkona myös kaikkein kylmimpinä päivinä, säilyttäen kuitenkin tehokkaan liikkuvuuden: teollisuudelle, sähkö- ja energia-alalle, telakoille, pelastusalalle, offshorekäyttöön, öljy- ja kaasualalle, kylmävarastoihin, puolustusvoimille jne. Joustava materiaali ja erinomainen istuvuus. Suojaa kylmyydeltä täyttäen CE EN 14058 suorituskykyluokka 1-1-X-X-X vaatimukset. Suojaa myös CE EN ISO 14116:2008 suorituskykyluokka 3/5H/60 mukaisesti liekkikosketukselta. Ihanteellinen käyttölämpötila välillä -20C - 0C. Tämä vaate on kategoria II henkilösuojain.

Materiaali: Ilmaa runsaasti sitovaksi kudottua 70% merinovillan ja 30% Kanecaronin (modacryl) yhdistelmää. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 2 vuotta. Paino 68g. Konepestävä 60C. Öko-Tex -sertifioitu. Ei sisällä haitallisia kemikaaleja.

SUOSITTELEMME X-WARM BALAKLAVA KYPÄRÄHUPPUA PETZL TYÖKYPÄRIEN ALLE KYLMISSÄ OLOISSA TYÖSKENTELYYN!

Tämä alusasu on vain osa henkilösuojainkokonaisuutta (PPE) ja parhaan suojaustason saadakseen sen päällä tulee käyttää vaatetusta, joka täyttää EN ISO 11612 ja EN 14116 standardien vaatimukset.

Lisätietoa standardeista:
EN ISO 14116 määrittää suorituskykyvaatimukset ja suojaustason liekkikosketuksen synnyttämää lämpöä vastaan materiaaleille, materiaalien yhdistämisille ja asusteille. Standardin vaatimusten tavoitteena on estää vaatetta palamasta, jotta palava vaate ei itsessään muodostu turvallisuusriskiksi. Standardissa määritellään myös vaatetukselle asetetut lisävaatimukset.

Käyttäjää suojaava vaatetus, joka täyttää EN ISO 14116 standardin vaatimukset on suunniteltu suojaamaan työntekijää satunnaisilta ja lyhytaikaisilta, sytytyksenomaisesti syntyviltä liekkikosketuksilta olosuhteissa, missä ei ole merkittävää kuumuusriskiä tai muuta kuumuuslähdettä. Mikäli yrityksessä suoritettu riskienarviointi osoittaa, että käyttäjiä tulee suojata satunnaisten liekkikosketuksien lisäksi myös kuumuusriskeltä, silloin sopivampi noudatettava standardi on EN ISO 11612, jonka mukainen on esimerkiksi Aclima X-Safe -alusasumallisto.
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Lisätiedot
  • Takuu: 2 vuotta
  • HUOM: Tuote toimitetaan aina käyttäen Postin palveluja
  • Lähetysaika: 2-4 arkipäivää
Tuotteen toimituskulut alk.
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 15,00 €
Kaukokiito 5,90 €
Nouto omasta Postista 5,90 €
Sekatoimitus, Posti + Matkahuolto 9,90 €
Sekatoimitus, Posti + Kaukokiito 11,90 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 200,00 €:n ostoksista.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 5,90 €
Nouto Matkahuollosta 5,90 €