Absorbica-Y 150 MGO EU-ANSI Y-liitosköysi 180 cm, stretch hihnat, 2xMGO+Captive, Petzl

Tuotekoodi: 2NDC-163491
Petzl
Absorbica-Y-150-MGO-EU-ANSI-Y-liitoskoysi-180-cm,-stretch-hihnat,-2xMGOCaptive,-Petzl-2NDC-163491-1.jpg
307,00 €
Saatavilla verkkokaupasta (Tavarantoimittajan varasto)
Tuotteet lähetetään 1-5 arkipäivässä
Toimituskulut alkaen 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Kansainväliseen käyttöön sertifioitu kaksihaarainen venyvä 1,8 m pitkä stretch liitosköysi työkäyttöön. Liitetään putoamissuojainvaljaan rinta- tai selkäkiinnityspisteeseen. Integroitu progressiivinen nykäyksenvaimennin. Molempien haarojen päissä suu...

 
Hei! Jos tarvitset apua tilauksesi kanssa, kilauta: Leena 0400 288 750 
niin katsotaan yhdessä!

Kansainväliseen käyttöön sertifioitu kaksihaarainen venyvä 1,8 m pitkä stretch liitosköysi työkäyttöön. Liitetään putoamissuojainvaljaan rinta- tai selkäkiinnityspisteeseen. Integroitu progressiivinen nykäyksenvaimennin. Molempien haarojen päissä suurikokoiset, kevyet MGO alumiinikoukut koukut 65 mm avaumalla. Valjaan päässä teräksinen automaattilukitteinen Captive sulkurengas kolmetoimisella TriactLock lukituksella.

Erittäin kevyt ja kompakti malli, joka on suunniteltu jatkuvaan putoamissuojaukseen metallirakenteissa ja rakennustelineissä liikuttaessa, mastoissa ja tikkaissa kiivettäessä, nostokorissa työskenneltäessä ja väliankkureita ohitettaessa. Mahdollistaa laajan työskentelyalueen ja erinomaisen liikkuvuuden. Dyneemahaarojen joustavuuden ansiosta liikkuminen on helpompaa ja hihnat eivät mene käyttäjän tielle. Kaksihaaraisuuden ansiosta käyttäjä voi liikkua tehokkaasti ja pysyä aina toisella haaralla turvallisesti kiinnittäytyneenä ankkuripisteeseen. Tarkoitettu 50-130 kg painaville käyttäjille.

Modernin nykäyksenvaimentimen auki repeytyminen pysäyttää putoamisen ja rajoittaa käyttäjän kehoon kohdistuvat nykäysvoimat kolmivaiheisesti, joten se pehmentää myös kaikkein kevyimpien käyttäjien putoamista, jota ei tavallisten nykäyksenvaimentimien kanssa tapahtuisi. Rajoittaa kehoon kohdistuvat nykäysvoimat alle 6 kN:iin ja käytännössä pitää ne reilusti tämän standardissa määritellyn raja-arvon alapuolella. Nykäyksenvaimennin on erittäin kompakti, joten se ei häiritse käyttäjän liikkeitä tai käsittelyä. Kestävä kangaspussi suojaa nykäyksenvaimenninta hiertymiseltä ja mahdollisilta epäpuhtauksilta.

Nykäyksenvaimennin varustettu vetoketjulla, joten säännöllinen tarkastaminen on helppoa ja nopeaa. Liitosköyden pituus 150 cm + MGO koukku = kokonaispituus 1,80 m. Pituus nykäyksenvaimennin revenneenä 3,20 m. Turvaetäisyys (putoamiskerroin 2:n putoamisella): 6,0 m. Paino: 2210 g. Täyttää Euroopan CE EN355, EN354, EN362 standardien vaatimukset ja on lisäksi sertifioitu ANSI Z359.13 3,66 metriä ja ANSI Z359.12 amerikkalaisten vaatimuksien mukaisesti.

Maksimi elinikä: Kuituosat 10 vuotta, metalliosat rajoittamaton. 3 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.

HUOM! Uusissa Petzl Newton ja Volt -sarjojen EasyFit valjaissa on olkahihnoissa valmiit säilytyslenkit tämän liitosköyden MGO koukuille.
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Lisätiedot
  • Paino: 1.00 kg
  • HUOM: Tuote toimitetaan aina käyttäen Postin palveluja
  • Lähetysaika: 2-4 arkipäivää
Tuotteen toimituskulut alk.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 0,00 €
Nouto Matkahuollosta 0,00 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 15,00 €
Kaukokiito 5,90 €
Nouto omasta Postista 5,90 €
Sekatoimitus, Posti + Matkahuolto 9,90 €
Sekatoimitus, Posti + Kaukokiito 11,90 €